Vlekkeloos verloop van uw zakelijk evenement

Vergaderen in Woestyne te AalterTemidden van het historische Woestynegoed creëren wij een optimaal kader voor al uw bedrijfsevenementen. De typische U-vormige hoeve is ondanks zijn centrale ligging toch mijlenver verwijderd van de stedelijke drukte. Woestyne koestert zijn geschiedenis, maar biedt u eveneens een infrastructuur die voldoet aan de hoogste verwachtigingen.

  • Op minder dan 30 minuten rijdt u vanuit Gent of Brugge
  • U kan terecht op de parking die voorzien is voor 150 wagens.
  • We bieden u polyvalente zalen aan van 10 tot 400 genodigden
  • Ondersteuning van audiovisuele middelen (beamer, audio en conference calls).

U kiest een zaal op basis van uw behoefte en vervolgens staat Woestyne garant voor het vlekkeloos verloop van uw bedrijfsevenement, met oog voor detail. Vergaderingen, teambuildings, seminaries, personeelsfeesten, organiseren van klantenevents, productlancering, ... Alles is mogelijk.

Onze zaal Namib is bijvoorbeeld volledig uitgerust met internet, ingebouwde microfoons en verscheidene multimediaschermen voor de visibiliteit van uw conference call te optimaliseren.

 


Concreet verloop van uw evenement

  1. Nadat u met ons contact opgenomen heeft, maken we een afspraak met u zodat u de locatie kan bezoeken en we persoonlijk met u kennis kunnen maken bij een heerlijk kopje koffie. We overlopen al uw wensen, de mogelijke zaalschikkingen, het tijdsverloop van uw evenement en een eventuele traiteurdienst of bardienst. Aan de hand hiervan maken we een overzichtelijke offerte.
  2. Een maand voor het evenement leggen we uw keuzes vast in een gedetailleerde bestelbon en maken we glasheldere afspraken in samenspraak met u.
  3. In aanloop naar het evenement kan u steeds terecht bij ons voor inlichtingen of aanpassingen en verduidelijkingen.
  4. Een week op voorhand overlopen we samen met u nog eens alle details en leggen we de tafelschikking en andere voorzieningen vast.
  5. Wij zorgen op de dag zelf voor het goede verloop van uw evenement zodat u samen met uw gasten optimaal kan genieten.

Eigenschappen van onze zalen en meeting rooms
 

  Zaal 1: Sahara Zaal 2: Namib Zaal 3: Kalahari
Aantal personen: Walking dinner 350 personen 200 personen 200 personen
Aantal personen: U-vorm 80 personen 60 personen 50 personen
Aantal personen: Dinner 240 personen 120 personen 120 personen
Combineerbaar met Zaal 2, 3 Zaal 1, 3 Zaal 1, 2
  Meer info Meer info Meer info